با درود
ادامه ترجمه متن دیروز در مورد مصر. در ادامه این مطلب ترجمه دیگری از همین متن، که توسط بخش فارسی سایت DW انجام شده است را قرار می دهم. لطفا به هر دو ترجمه دقت کنید. این متن جنبه آموزشی دارد و می تواند برای تازه کارانی مثل خود من مفید باشد.
البرادعی به فشارهای خود ادامه می دهد
محمد البرادعی، برنده جایزه صلح نوبل که اخیرا به مصر بازگشته است، از مبارک خواست تا قدرت را ترک کند. البرادعی، ریس سابق IAEA به شبکه فرانسه 24 می گوید: "او همچنان در اعتراضات شرکت خواهد کرد." وی انتخاب یک معاون ریاست جمهوری جدید و یک نخست وزیر جدید را کاری بی فایده خواند و گفت:" ما از تغییر رژیم صحبت می کنیم."
در این میان، نگرانی های جهانی در مورد خشونت ها در مصر افزایش یافته. دولت های آلمان، فرانسه و بریتانیا از مبارک خواسته اند که از به کاربردن خشونت بر علیه معترضان خودداری کند و آزادی آنان را تضمین کند. صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، رئیسجمهور فرانسه، نیکلا سارکوزی، و نخست وزیر بریتانیا، دیوید کامرون خواستار یک انتقال قدرت توسط انتخاباتی آزاد و منصفانه از طرف مبارک هستند. وزارت خارجه از شهروندان خواسته است از سفر غیر ضروری به "قاهره"، "اسکندریه" و "سوئز" خودداری کنند. خطوط هوایی پروازهای خود به مصر را یا کنسل کرده اند و یا به تاخیر انداخته اند. شرکتهای گردشگری نیز به صورت رایگان به تغییر برنامه سفر گردشگران پرداخته اند.
در واشنگتن به گفته کاخ سفید، آقای اوباما در پی مشورت با ستاد امنیت ملی آمریکا، خواستار اقداماتی موثر برای انجام اصلاحات و جلوگیری از خشونت در مصر شد.
El Baradei macht weiter Druck
Der nach Ägypten zurückgekehrte Friedensnobelpreisträger Mohamed El Baradei forderte den 82-jährigen Mubarak erneut zum Rücktritt auf. Er werde sich weiterhin an den Protesten beteiligen, sagte der ehemalige Leiter der Internationalen Atomenergiebehörde (IAEA) dem französischen TV-Sender France 24. Die Ernennung eines neuen Vize-Präsidenten und eines neuen Ministerpräsidenten bezeichnete El Baradei in einem Interview mit dem TV-Sender Al-Dschasira als nutzlos. "Wir reden von einem Regimewechsel."
Derweil wächst international die Sorge vor einer weiteren Eskalation. Die Regierungen Deutschlands, Frankreichs und Großbritanniens ermahnten Mubarak, auf Gewalt gegen friedliche Demonstranten zu verzichten und demokratische Freiheiten zu garantieren. Bundeskanzlerin Angela Merkel, Frankreichs Staatschef Nicolas Sarkozy und der britische Premierminister David Cameron forderten Mubarak zur Einleitung eines "Transformationsprozesses" auf, der sich in freien und fairen Wahlen widerspiegeln müsse. Das Auswärtige Amt riet "von nicht unbedingt notwendigen Reisen nach Kairo, Alexandria und Suez" ab. Fluglinien strichen oder verschoben Flüge nach Ägypten. Touristikunternehmen boten Urlaubern kostenlose Umbuchungen an.
In Washington bekräftigte US-Präsident Barack Obama seine Forderung nach "konkreten Schritten für eine politische Reform" in Ägypten und nach Zurückhaltung beim Einsatz von Gewalt. Das erklärte das Weiße Haus nach Beratungen Obamas mit seinem nationalen Sicherheitsstab.
ترجمه متن آلمانی پست قبلی(مطلب دیروز) و امروز توسط سایت DW:
مبارک نمیخواهد برود
مبارک به قدرت چسبیده و مصر آرام نمیگیرد. اپوزیسیون به قولهایی که مبارک داده، راضی نیست. و غرب نگران وضعیت مصر است و بر انجام اصلاحات تاکید میکند .
در پنجمین روز اعتراضهای مردمی در مصر فشار بر حسنی مبارک در داخل و از سوی خارج افزایش یافته است. با وجود آنکه مبارک عمر سلیمان را به معاونت خود برگزید و فردی تازه را به ریاست کابینه منصوب کرد، تظاهرات در روز شنبه همچنان در شهرهای مختلف مصر ادامه یافت. طبق گزارشهای منتشر شده، از روز جمعه تا کنون حدود 100 نفر در تظاهرات کشته شدهاند. تنها 12 نفر در روز شنبه در شهر بنی سیف، که در 140 کیلومتری قاهره پایتخت مصر واقع شده است، جان خود را از دست دادند. در همین روز دو نفر در قاهره، دو نفر در رفح و پنج نفر در اسماعیلیه کشته شدند.
حسنی مبارک تنها چند ساعت پس از آنکه کابینه مصر را منحل کرد، رئیس سازمان اطلاعات و امنیت مصر، عمر سلیمان را که از افراد مورد اعتمادش است، به سمت معاونت رئیس جمهوری منصوب کرد. این نخستین بار از زمان آغاز ریاست جمهوری مبارک در سال 1981 است که او کسی را به عنوان معاون خود تعیین میکند.
مبارک همچنین احمد شفیق را که تا کنون در مقام وزارت هوانوردی بود، به نخستوزیری منصوب کرد. به گزارش رسانههای دولتی مصر، وظیفه تشکیل کابینهای جدید به شفیق محول شده است. شفیق چه در نزد رهبری مصر و چه در نزد اپوزیسیون به عنوان سیاستمداری معتبر شناخته شده است.
فشار البرادعی، نگرانی غرب
محمد البرادعی، برنده جایزه نوبل صلح که به مصر بازگشته است، از مبارک 82 ساله بار دیگر خواست که از پست خود کنارهگیری کند. رئیس پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه با فرستنده تلویزیونی فرانس 24 گفت که در تظاهرات شرکت خواهد کرد.
البرادعی در مصاحبه با فرستنده تلویزیونی الجزیره انتصاب یک معاون رئیسجمهور و نخست وزیر جدید را بیفایده خواند و گفت: «ما از تغییر رژیم حرف میزنیم.»
در این میان نگرانی جهانی از بالا گرفتن بحران بیشتر میشود. دولتهای آلمان، فرانسه و بریتانیا از مبارک به تاکید خواستهاند، در برابر تظاهرات صلحآمیز مردم دست به خشونت نزند و آزادیهای دمکراتیک را تضمین کند.
صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، رئیسجمهور فرانسه، نیکلا سارکوزی، و نخست وزیر بریتانیا، دیوید کامرون، از مبارک خواستند که امکان شروع روند تحولی را بدهد که نخستین نشانه آن میتواند انتخاباتی آزاد و سالم باشد.
رئیسجمهور آمریکا، باراک اوباما، بار دیگر بر لزوم «گامهای مشخص برای اصلاحات سیاسی» در مصر و دوری جستن از اعمال خشونت تاکید کرد. به گفته کاخ سفید، اوباما پس از مشورت با ستاد امنیت ملی آمریکا این موضع را بیان کرده است.